Neljäs päivä

Kirjoittanut Antti.

Aamulla herätys klo 5.40 ja aamupala klo 06.00. Keli aivan kauhea ja n 06.30 ryhmä teki päätöksen siirtää huiputusta myöhemmäksi. Onneksi Gouterin majalle oli tullut 13 vapaata paikkaa tulevalle perjantaille, joten ei muuta kuin netin kautta tekemään uutta tilausta. Varaus onnistui ja päivän suunnitelmat täysin uusiksi. Reppu on valmiiksi pakattu ja en sitä aio enää purkaa ennen perjantai aamua. Onneksi varusteita on sen verran runsaasti, että pärjää nämä välipäivät. Keli oli aika pilvinen.

Ti 1

Hissit on muuten aika tukevia täällä, kaikkea mahtuu kyytiin.

Ti 2

Uuden suunnitelman mukaan matka kohti Midin huippua ja totuttautumaan jälleen ohuempaan ilmaan. Tämäkin matka sitten pysähtyi puoliväliin, kun tuuli Midin huipulla oli aika myrskyisä ja hissit eivät kulkeneet ylös saakka. Muutama tunti kului sitten n 2 500 metrin korkeudessa kävellessä edestakaisin vuorten juurella. Aurinkolasit ja eväät oli jäänyt meikäläiseltä kokonaan pois, kun oletin meidän menevän suojaiseen paikkaan Midin huipulle. Onneksi ei lumisokeus / päänsärky iskenyt. Keli on sillä lailla mielenkiintoinen, että puolivälissä rinnettä välillä paistoi, mutta huippu oli tuiskun peitossa.

Ti 3

Meno matalammassa rinteessä tuntui hyvältä ja oli mainio tilaisuus testata vaatetusta. Nyt olen taas pykälää viisaampi sen suhteen, mitä laittaa päälle perjantaina.

Ti 4