Kiipeilyhaave käymässä toteen

Kirjoittanut Ilari.

Monien vuosien vuorikiipeilyhaave on käymässä toteen ja superbonuksena vielä matka tuntemattomaan viidakkoon paikallisen eräoppaan kanssa – saa nähdä miten tässä käy. Joudutaanko kaimaanien ruuaksi vai sissien sopankeittäjiksi.

Kun elämä alkaa kääntymään ehtoopuolelle, alkaa väkisinkin miettimään mitä olisi pitänyt elämän aikana tehdä ja mihin on vielä tässä vaiheessa kykenevä. Terveys kun alkaa vääjäämättä näyttämään ontumisen merkkejä niin viimeistään silloin pitää toimia (jos ylipäätään haluaa toimia).

Onneksi elämäni saralla olen saanut ympärilleni aivan ensiluokkaisia ystäviä, joilla myös palaa sydämessä seikkailun kipinä ja samalla tahto kokeilla omia fyysisiä ja henkisiä rajoja ääriolosuhteissa. Nämä kunnon miehet on rakennettu kovalla henkisellä kapasiteetilla, älyttömällä fyysisellä sitkeydellä, poikamaisella kujeilulla ja viisaudella kaihtaa liian kovia riskejä.

Muutaman kerran olen sekunnin kaksi miettinyt, että mihin olen oikein ystäviäni viemässä – mutta onneksi – kaikkihan tätä juuri haluavat! Toivon, että itse kukin on ollut ahkera tossujen kuluttuja, ettei matka vain jäisi rinteen puoleen väliin sen takia…. vaikka loppujen lopuksi TAHTO on se mikä vien miehen huipuille.