Juho haluaa luksushotelliin

Kirjoittanut Juho.

Onhan se todettava taas, että alkaa retki kuumottamaan mielessä on lähtöön on enää muutama päivä. Tällä kertaa ukko joutuu kyllä aika kovaan mittarointiin maailmaa vastaan. Viime kiipeilyretkellä Blancilla ja Ecuadorissakin olin fyysisesti paljon paremmassa kunnossa kuin tällä erää. Harmillisten loukkaantumisten takia tämä vuosi on ollut monella tapaa haastava. Viime vuoden vaihteessa murtui jalkapöytä ja sen seuraksena alkoi myös alaselkään kohdistuvat pistävät kivut. Niiden lisäksi mursin kyynärpääni maastopyörälenkillä toukokuussa. Selkäkivut vaivaavat edelleen ja magneettikuvat vahvistivat muutaman välilevyn olevan huonossa kunnossa. Lienee osin nuoruuden motocross- ja enduroharrastuksen tuomia murheita. Noo, ei anneta niiden haitata menoa :)

Toki ei voi vaivoista koko kehnoa kuntoa syyttää. Kyllä taustalla on paljon tehtyä valintaa remonttireiskan roolinkin puoleen. Olen nimittäin rakennellut veljeni Manun kanssa Sairionrantaan pienkerrostaloa ja se on vienyt paljon aikaa. Voit kurkistaa projektiamme osoitteessa www.tammiranta.fi ja www.facebook.com/tammiranta.

Huonosta treenistä huolimatta pyrin tekemään parhaani ja tavoitteeni onkin mittaroida kuntoa Blacin nousussa ja tehdä sen jälkeen päätöstä Matterhornille kiipeämisestä. Odotan innolla reissua ja erityisesti Blancin uusi vuoristomaja pitää nähdä! Näin aikaisemmalla reissullani, kun sen perustuksia alettiin rakentamaan. Kyseinen ufon näköinen peltipurkki kasattiin vanhan majan läheisyyteen helikoperin tuomista osista ja sen hinnaksi tuli monia miljoonia. Luksushotelli siis lähes 4000 metrissä :)