Chimborazo ja Tena

Kirjoittanut Samu.

Iltaa jälleen.

Vuoret on nyt meidän osalta koluttu ja niin siinä kävi taas, että Chimborazo vei voiton. Tietenkin harmittaa helvetisti, koska sitähän tänne tultiin huiputtamaan. Minulle jo Chimbolle tulo toi oudon fiiliksen kroppaan ja tietenkään en saanut illalla nukuttua. Lähtö oli sovittu, että klo 22 herätys ja nousu alkaa klo 23. Oppaat painottivat rauhallista nousua ja voimme mennä rauhassa. Itselleni alku oli jälleen tahmea ja olo itse asiassa paheni. Meinasin jo yhdessä vaiheessa luovuttaa, mutta Juho sai kettuilullaan minut jatkamaan. Aurinkokin alkoi paistaa ja homma eteni hyvin. Olimme jo lähellä huippuharjannetta kunnes oppaat sanoivat ettei voida jatkaa ja lähdemme alas. Olimme hieman hämillämme, että mitä helvettiä koska olimme sopineet että mennään ylös. Ei auta kitinä, vaan heitä oli toteltava. Noh se oli sitten siinä.

Samu Chimbo reitti

Samu Chimbo kyltti

Samu Chimbo auringonnousu

Samu Chimbo auringonnousu2

Samu Chimbo laskeutuminen

Alas päästyämme kamat kasaan ja kohti viidakkokaupunki Tenaa. Tiedossa palautumista ja sunnuntaina eli tänään raftingia paikallisessa koskessa. Rafting olikin jotain sellaista, mitä en ole itse kokeillut koskaan aikaisemmin. Päivä oli aluksi aurinkoinen, mutta joelle päästyämme alkoi satamaan. Sehän ei haitannut, koska ilma oli todella lämmin. Reilu pari tuntia meni kuin siivillä ja kolmostason koski tuli laskettua. Koko porukka oli aivan haltioissaan tästä. Tota pitää päästä kokeilemaan uudestaan.

Samu Tena kaupunki

Samu Tena nenakarhu

Samu Tena maailman pienin apina

Samu Tena apina

Samu Tena lahdossa rafting

Samu Tena jokiretki

Samu Tena perilla rafting

Niin se aika vain rientää ja tämäkin reissu tulee päätökseen. Todella harmi, sillä näiden ukkojen kanssa on aivan loistavaa matkustaa. Saas nähdä mitä kivaa seuraavaksi keksitään. Itseäni jäi kuitenkin tuo 6000 metrin vuori kaihertamaan. Sellainen tulee huiputtaa vielä. Nyt nukkumaan ja huomenna kohti Quitoa. Tiistaina alkaakin kotimatka ja onhan tässä perhettä jo hirveä ikävä. Palataan 😊

Samu